Skjern venter i grundspillets sidste hjemmekamp | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
26. Marts 2019
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Hjemmekampen mod Skjern Håndbold er den sidste i grundspillet. Og den er vigtig. Meget vigtig. 2 point i den kamp vil betyde, at slutspillet ikke længere er en utopisk drøm for Ribe-Esbjerg HH, som nogle måske vil mene, at den var i starten af december, men i stedet et realistisk scenarie.

Selvom Skjern Håndbold til dato ikke har haft den bedste sæson, så er det et stærkt hold. Sidste sæsons danmarksmestre har et mandskab med rutine og klasse - det er hævet over enhver tvivl. Og de grønblusede er stadig et realistisk bud på en kommende danmarksmester.

For Ribe-Esbjerg HH handler det om at fortsætte det gode spil. Tingene har fungeret på det sidste. Forsvarsspillet har været stærkt - det er mere end 18 kampe siden, der er scoret mere end 30 mål mod vores drenge. Også angrebsmæssigt flyder tingene ligesom bedre og bedre, og kontrafasen er ligeledes begyndt at se velfungerende ud.

Om den spillemæssige udvikling er nok til at ryste Skjern Håndbold er svært at spå om, men muligheden er der bestemt. Traditionelt spiller vi tætte kampe mod Skjern. Efterårets kamp var ingen undtagelse. Vi var foran med 3 mål ved pausen, men blev desværre hentet i anden halvleg og tabte 23-20.

Det satser vi på ikke sker onsdag aften. Rammen omkring kampen kan vi i hvert fald ikke klage over. Vi forventer mere end 3000 tilskuere på lægterne, måske endda udsolgt. På nuværende tidspunkt er der kun et par hundrede ståpladser tilbage. Det bliver et brag. Uden tvivl. 

Vi ses i en fyldt Blue Water Dokken!


/Sune Agerschou