Søndag gæster GOG Blue Water Dokken | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
25. september 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Så er det tid til at byde sidste sæsons sølvvindere velkommen i Blue Water Dokken, når GOG søndag kl. 20.00 kommer på besøg. GOG er et hold som efter deres tilbagevenden i Håndboldligaen er en fast bestanddel af toppen af den danske liga. De er kendt for deres evne til at udvikle unge spillere og ikke mindst deres evne til at få de unge talenter til at slå til i en meget ung alder.

 

Ung er ikke lige ordet, der springer i øjnene, når man tænker på vores ”gamle” spiller, Søren Haagen, der efter sidste sæson skiftede tilbage til barndomsklubben på Sydfyn. Søren har allerede vist, hvorfor han i en så ”høj” alder stadigvæk er interessant for mange af de absolut bedste klubber i Danmark. Han har på sin egen charmerende måde markeret sig stærkt i GOG`s første kampe. Vi glæder os til at byde ham velkommen tilbage i Blue Water Dokken.

 

GOG har måske ikke helt fået den start, de havde drømt om i Primo Tours Ligaen i denne sæson, men det tager tid at spille et hold sammen, så GOG skal nok langsomt men sikkert være at finde i toppen af ligaen, når der skal deles medaljer ud. Man kan allerede se, at holdet rykker sig fra kamp til kamp. For nyligt så man et GOG-hold som på sikker vis slog Kristianstad i Champions League i egen hule.

 

Vi ser frem til at byde velkommen til et meget angrebsivrigt hold, som altid er garant for noget seværdigt håndbold med masser af fart i spillet. Vi tror på vores chance og vil gøre alt for at ”drille” GOG.

 

Med jeres hjælp derude tror vi på, at vi kan bringe grus i maskineriet og hente endnu en sejr i Blue Water Dokken!

/Lars Walther