Spændende hjemmekamp mod SønderjyskE | Nyheder | REHH

12. Oktober 2018

Mandag aften kl. 19:30 tager vi imod SønderjyskE hjemme i Blue Water Dokken. Holdet fra Sønderborg har fået en rigtig god start på sæsonen. 10 points efter 7 kampe er rigtig godt gået. Kreditering for det - helt sikkert.

For os handler det om at fortsætte takterne fra lørdagens kamp mod KIF Kolding, hvor vi fik en sejr med hjem. Stærk defensiv. God målmandspræstation. Omtanke i angrebet. Det var som om tingene hang mere sammen. Som om der var kommet noget tro ind igen. Efter i mange kampe at have lukket mere end 30 mål ind, blev der lukket af defensivt, og det lover godt.

SønderjyskE bliver en anden størrelse. Fløjene Mikkel Møller og Christian Jensen har haft tur i den. De ligger højt på scoringslisten. Unge Aaron Mensing fortsætter sin udvikling - han kan godt gå hen at blive rigtig god på et tidspunkt og måske endda komme i betragtning til en landsholdsplads på sigt. Forsvaret har stået stabilt ført an af den tidligere REHH-spiller Rasmus Bertelsen, og det er tydeligt, at sidste sæsons skadesproblemer på målmandsposten er en saga blot. SønderjyskE har i mange kampe haft redninger. Alt i alt virker det som om, der er styr på det spillemæssige hos de lyseblå.

For vores drenge handler det om at få den første hjemmesejr i hus. Selvom det så godt ud i Kolding, så skal fokus stadig være, at der skal lægges flere lag på fundamentet, lag som skal vise, at der er kommet bund og stabilitet i tingene. I første omgang skal vi forsøge at skabe en spændende kamp uden alt for mange udfald - præcis som i Kolding. Så tager vi den derfra.

 

/Sune Agerschou