Spændende sponsortur til Berlin | Nyheder | REHH

18. maj 2019

Fra fredag den 10. maj til søndag den 12. maj havde Ribe-Esbjerg HH arrangeret en netværkstur til Berlin for klubbens samarbejdspartnere. Her blev det til flere store kulturelle oplevelser og endda et gensyn med en tidligere kending i klubben.

Det var om at udnytte tiden bedst muligt, og derfor startede de deltagende også tidligt med afgang kl. 8.00 efter at madpakken var smurt i Det Faglige Hus kantine. Herefter satte bussen kurs mod Berlin, der, efter en god køretur og en hyggelig frokostpause, ankom ved hotellet, Crown Plaza City, i Berlin omkring kl.16:00. Et flot 4-stjernet hotel, der både kunne stille pool og fitness til rådighed for samarbejdspartnerne. Herefter gik deltagerne en tur ud i byen i det gode vejr for at nyde en øl eller to. Senere var der fælles aftensmad på den hyggelige italienske restaurant, Ristorante Tra Di Noi. Med fyldte maver var der efterfølgende fri leg for de deltagende – det udnyttede flere til en tur i baren.

Aftensmaden indtages på den hyggelige italienske restaurant

Lørdag morgen bød på en lækker morgenmad på hotellet. Humøret var derfor i top, da turen om formiddagen gik til DDR-museet for de, der ønskede at se dette. Museet bød på mange historiske og kulturelle indtryk til stor fascination for de medrejsende. 17:15 drog flokken til René Holms atelier. Her fortalte den lokale kunsterne fra Esbjerg, hvorfor han har valgt at slå sig ned i den tyske hovedstad en stor del af året. René havde reserveret plads på en særdeles spændende restaurant, der havde nogle meget frisindede naboer. Ved siden af restauranten blev der således holdt technofest, røget sjov tobak og ikke mindst danset hele natten. En stor kontrast af kultur og normer blev virkelig eksponeret her og var til stor fornøjelse for REHH’s samarbejdspartnere, der dansede med til langt ud på natten.

REHH’s samarbejdspartnere mingler sig i det kunstneriske technomiljø

Turens sidste dag startede ligeledes med en god omgang morgenmad på hotellet – nogle havde mere appetit end andre efter nattens strabadser. Efter at have tjekket ud var det tid til mødes med den tidligere Ribe-Esbjerg HH spiller og vaskeægte Esbjergdreng, Jacob Holm. Jacob kunne bl.a. fortælle de medrejste sponsorere om livet som spiller i Füsche Berlin, og hvordan dette adskiller sig fra hverdagen i Esbjerg. Jacob skiftede i 2018 til Füchse-Berlin, og derfor var det nærliggende, at turen måtte gå forbi både Jacob og hans nye klub. Der var sørget for VIP billetter til kampen mellem Füchse-Berlin og Ludwigshafen, men inden kampstart blev gruppen taget med på en guidet rundtur i den imponerende multihal, Max-Schmelling-Halle.  Efter kampen gik turen atter mod Esbjerg, og en fantastisk tur til Berlin havde nået sin ende.

Jacob Holm fortalte om sit ophold i Berlin