Spændende trænerduo i Ribe-Esbjerg HH | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
29. Oktober 2018

Ribe-Esbjerg HH og Morten Seier har efter gensidig aftale valgt at opsige samarbejdet pr. dags dato.

Det er med stolthed, at det er lykkedes Ribe-Esbjerg HH at inddrage den tidligere Mors-Thy og Randers HH træner Jan Paulsen i trænerstaben med øjeblikkelig virkning. Jan er en faglig meget kompetent træner med stor erfaring fra den danske herrehåndboldliga - han har et stort kendskab til ligaen og ikke mindst til spillerne individuelt. Jan Paulsen er en type med stor energi og et dejligt temperament.

Cheftræner Lars Walther udtaler: ”Jeg synes, det er et rigtigt træk af klubben at inddrage Jan Paulsen i en situation, hvor vi har svært ved at få spillet til at fungere. I processen har jeg selv været med til at pege på Jan som en kommende sparringspartner. Jeg kender Jan som en meget seriøs og strategisk tænkende træner. Han vil få en stor rolle i forhold til at få vendt skuden – det er der ingen tvivl om”.

Jan Paulsen udtaler: ”Ribe-Esbjerg HH har gang i et rigtig spændende projekt og har mange utrolig dygtige spillere. Alle kan jo se, at det på resultatsiden har knebet lidt. Jeg håber, at jeg med min viden, mine kompetencer og mit drive kan være med til at lave en turnaround. Det tror jeg fuldt og fast på kan lade sig gøre i samarbejde med Lars Walther og resten af klubben”.