Spænding, dramatik og stemning | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
20. november 2014
Der var spænding, dramatik og stemning lige til det sidste, da vi denne torsdag aften mødte Skjern i Blue Water dokken.
Spændingen var intens, da Morten Vium med små to minutter igen loppede et straffekast over Skjerns mål ved stillingen 28-29.
Og spændingen blev ikke mindre intens, da Sebastian Frandsen med 10 sekunder igen klarede et straffekast fra Skjern.
Altså stod det stadig 28-29 i Skjerns favør.

Forløsningen

Og jublen ville ingen ende tage, da Rene Antonsen i de sidste sekunder bankede bolden i Skjerns net til slutstillingen 29-29.
En fantastisk fight - og et dejligt point til os.
De to hold fulgtes ad det meste af kampen, og ved pausen stod der 15-15. Største føring havde Skjern et par gange i anden halvleg, hvor holdet var foran med tre mål, men da der manglede godt en halv snes minutter, var stillingen 24-24, og stemningen var intens både på banen og hos publikum.
På det tidspunkt udbrød der tumult på banen, hvor spillerne var ved at komme op at slås, og hvor det så ud som om, dommerne var ved at tabe overblikket. Bataljen kostede udvisning til vores Phillip Holm og Skjerns Jesper Dahl. Det betød, at vi i en kort periode måtte spille fire mod fem, da vi i forvejen havde en udvisning.
Frustrationer
Der kom dog atter nogenlunde ro over gemytterne, men det kan undre, at de to dommere, der ellers dømte udmærket, fandt sig i Skjern spillernes ulidelige brokkerier. Der var - lidt overdrevet - stort set ikke den kendelse, der ikke blev gjort til genstand for debat fra Skjern-spillernes side. Og "bænken" supplerede godt. Det skyldtes formentligt frustration over, at holdet ikke kunne få spillet til at glide, som spillerne ønskede det - ikke mindst takket været vore "drenges" indsats.
Vores spillere leverede en mandfolkepræstation, og bed hele tiden Skjern i haserne. Bedst som man frygtede, at nu trak Skjern fra, så hentede vores spillere forspringet, og det ene point var absolut fortjent.
Sebastian kom igen
Sebastian Frandsen gjorde ikke meget væsen af sig i første halvleg og blev skiftet ud med Nikolaj Neupart, der havde flere gode redninger.
I anden halvleg kom Sebastian igen på mål, og i slutningen af kampen spillede han sig enormt op og havde flere pragtredninger.

Morten Nyberg gjorde det rigtig godt stort set uden fejl

På banen lagde man i sær mærke til Morten Nyberg, der ikke alene blev topscorer med otte mål, men som også serverede en række gode assist til Rene Antonsen, der selv lavede tre mål og desuden fik tre straffekast.
Men hele holdet kæmpede virkeligt godt, mens det på Skjerns hold specielt var den tidligere Ribe-spiller Henrik Mølllgaard, der sammen med Thomas Klitgaard lavede i ravage i forsvaret.
Kasper Søndergaard var en skygge af sig selv og kom slet ikke på banen i anden halvleg.
Man of the match

Morten Vium blev man of the match og blev begavet af Flemming Nissen fra Hansen og Larsen

Efter kampen udpegede Hansen og Larsen, der var event- og kampsponsor, Morten Vium som man of the match.
Efter kampen sagde Rasmus Bertelsen: - Vi bliver udfordret i forsvaret af ikke mindst Møllgaard og Klitgaard. Specielt i anden halvleg får vi løst op for vores angrebsspil og contra målene, og det betyder, at vi fårs scoret mere end i tidligere kampe.
- Vi har været ude i nogle meget tætte kampe og tabt, og et point mod Skjern er næsten en sejr.
Aleksander Nielsen gik efter kampen rundt med isposer på begge ankler men kunne glæde sig over et point hentet mod hans gamle hold.
- Vi er med hele kampen, og det er ikke ufortjent med det ene point. Med lidt held kunne vi have taget begge, men det må vi så gøre på onsdag, når vi møder dem igen i Skjern.
Mads Overgaard: - Det føles næsten som to point.
- Det ser ud som om, i i forsvaret har problemer med Møllgaard og Klitgaard?
- Nogen skal jo lave deres mål, og det er svært at holde styr på alle på én gang, lød det med et grin fra Mads.
Og så kan man jo fundere over, om det straffekast, Henrik Møllgaard fik i kampens sidste sekunder, da han lagde an til et hopskud, ikke var meget hårdt dømt. Men omvendt kan vi glæde os over, at Sebastian klarede skuddet. Og havde Skjern fået et frikast i situationen, havde de blot spillet bolden rundt og dermed fået begge point på en et-måls sejr. Og det havde ikke været til at bære. Det ene point vores spillere fik, var fuldt fortjent.
Kampen i tal:
Målscorere, REHH: Morten Nyberg 8, Morten Vium 6, Rene Antonsen 3, Pelle Schilling 3, Troels Vejby Jørgensen 3, Matias Helt 3, Phillip Holm 1, Rasmus Bertelsen 1, Aleksander Nielsen 1
Skjern: Henrik Møllgaard 7, Thomas Klitgaard 5, Morten B. Christensen 5, Bjarke Christensen 4, Frederik Børm 2, Nikolaj Markussen 2, Lasse Mikkelsen 2, Kasper Søndergaard 2.
Udvisninger: REHH 5, Skjern 4.
Dommere: Jakob Falkenberg Hansen og Thomas Kalisz Nielsen.