Stærk moral gav to vigtige point | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
31. august 2019

Det er yderst sjældent, at den første turneringskamp bliver en poleret omgang håndbold. Og lad det være sagt med det samme: Det blev heller ikke tilfældet denne gang i udekampen fredag aften mod Lemvig-Thyborøn.

Til gengæld blev der kæmpet indædt hele vejen igennem, og kampen fik en lykkelig udgang set med REHH briller. Slutresultatet blev 23-26 (11-12).

Lemvig-Thyborøn skal have stor kredit for konstant at holde sig inde i opgøret, og en hjemmesejr havde ikke været urimelig. Da uret tikkede på 55:57 havde Lemvig kampen i hånden foran 23-21. Momentum kom dog på REHH hænder på flotteste vis, der vandt den resterende periode med 5 mål.

“Det blev til for mange tilfældigheder i dag, og Lemvigs høje forsvar stresser os hele vejen igennem. 7 vs 6 spillet blev en game changer til vores fordel i en kamp, hvor vi skulle lede efter målene. Defensivt blev vi udfordret omend målscoreren vidner om en habil indsats. Vi er i gang med 2 vigtige point, og afslutningen vidner om en stærk karakter i holdet”, udtaler Kristian Kristensen.

Målscorer:

Nicolai Pedersen 6 
Runar Karason 4 
Daniel Ingason 3
Lasse Uth 3
Miha Zvizej 3
Mathias Jørgensen 3 
Magnus Søndenå 2
Lars Mousing 1
Kasper Kvist 1


// Anette Knudsen, Ribe-Esbjerg HH