REHH's formand gør status | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
10. Januar 2019

Rigtig godt nytår til Jer alle!

Ligaen ligger som sædvanligt stille i januar måned, idet herrelandsholdet deltager i VM, der som bekendt afvikles i Danmark og Tyskland. Forhåbentlig bliver VM en fest i Danmark og for vort herrelandshold, så VM er med til at ”booste” herrehåndbolden yderligere i Danmark.

Ligaholdet sluttede 2018 af med 3 sejre i de sidste 4 kampe – 4 måls sejr over BSV ude, sejr over TTH hjemme, en knebent nederlag til topholdet Aalborg ude og en sejr i Ribe over Lemvig-Thyborøn.

Inden de sidste 8 kampe i grundspillet i foråret er holdet 4 point fra en slutspilsplads, og denne plads konkurrerer vi nok om med SønderjyskE, som vi skal møde i Sønderborg i februar måned.

Ved sæsonopstart var det vores målsætning at komme i top 6, men vi må erkende, at det har taget længere tid end forventet - med de mange nye spillere og det nye trænerteam - at få holdet spillet sammen.

Vi har ikke været i tvivl om, at holdet består af dygtige spillere, der trods de udeblevne resultater, målrettet sammen med trænerstaben har arbejdet for at opnå det niveau, de viste i de sidste 4 kampe i 2018. Så længe slutspilspladsen er indenfor rækkevidde, går holdet herefter.

Holdet starter op mod Aarhus Håndbold ude lørdag den 2. februar 2019 og har første hjemmekamp den 8. februar 2019 mod KIF Kolding i Blue Water Dokken.

Lige nu arbejder vi i klubben med at få holdet for sæsonen 2019/20 på plads, og sælgerne gør klar til at sælge sponsorater til det store spinningarrangement, der løber af stablen i forbindelse med hjemmekampen mod Skjern Håndbold den 27. marts 2019 i Blue Water Dokken i Esbjerg, ligesom eksisterende sponsoraftaler skal forlænges og nye skal indgås i løbet af foråret.

Målsætningen for vort 3. divisionshold – SGI – i indeværende sæson er oprykning til 2. division, og holdet ligger pt. på 1. pladsen med maksimumpoint – 1 point fra nr. 2 Silkeborg-Voel KFUM.

Vort U18 hold har kvalificeret sig til at spille i ligaen i foråret 2019 og blev hyldet for dette flotte resultat under VIP-arrangementet i forbindelse med sidste hjemmekamp mod Lemvig-Thyborøn i Ribe.

Endeligt kan vi glæde os over, at REHH i 2017/18 igen havde et driftsoverskud – denne gang på kr. 1 mio. før skat, og at egenkapitalen endnu engang er forøget.

Det bliver spændende at følge ligaholdet, 3. division og U18 i foråret.

/Holger Refslund