Status på truppen | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
25. oktober 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Nu da vi har en lille ”pause” pga. landsholdssamlingen, er det på sin plads at komme med en lille opdatering af holdets nuværende status.

Som man måske lagde mærke til mod KIF Kolding var vores skarpretter Nicolai Nygaard  tilbage på banen efter en hård tur med sin ankel. Desværre var det ikke uden komplikationer, at Nicolai gik på banen. Efter kampen måtte vi i de efterfølgende dage trække ham ud af den daglige håndboldtræning, da han ikke helt var på toppen rent helbredsmæssigt. Der bliver i øjeblikket arbejdet benhårdt på at få ham klar til kamp mod Nordsjælland på torsdag.

Værre ser det ud med Daniel Ingason, som i øjeblikket befinder sig i Island med det islandske landshold. Daniel har i længere tid døjet med et dårligt knæ, og man ser ingen anden udvej end, at man skal ind og kigge i knæet for at finde en diagnose. Så på tirsdag skal han under kniven - det formodes, at det er et mindre indgreb, og vi håber, Daniel snart er tilbage på banen igen.

Det er selvfølgelig et stort tab for os, da Daniel er en vigtig spiller i begge ender af banen, men nu må vi alle rykke tættere sammen i ”bussen” og hjælpe med at lukke hullet, indtil Daniel er tilbage på banen.

Søren Rasmussen og Lars Mousing har lidt overbelastningsskader og har været lidt på skånekost i de sidste par dage. Det ser dog ud til, at de begge er tilbage på fuld tryk fra på mandag.

Pausen har været en rigtig god ting set fra vores side, da der er blevet drevet lidt rovdrift på den enkelte spiller. Da vi måske ikke lige har den bredeste trup i Primo Tours Ligaen, er en pause lige det, vi havde brug for.

Der er stadigvæk en rigtig god positiv stemning i truppen, og jeg tror fuldt og fast på, at vi nok skal overkomme vores problemer og fortsætte den fornuftige fremgang, vi har set i den seneste tid.

/Lars Walther