Stor moral | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
10. december 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Overskriften indikerer ikke, hvad Håndbolddanmark var vidende til i første halvleg i gårsdagens udekamp mod TTH Holstebro.  Her så man et Ribe-Esbjerg HH-mandskab, der startede kampen uden bevægelse og gnist. Det er første gang i denne sæson, at vi har startet så usikkert og uden tro på egne evner. Dette bevirkede da også, at TTH på meget let vis kunne ”spolere” vores normalt stærke 5-1 formation, der kræver, at alle mand skal bevæge sig og kæmpe maksimalt - det skete desværre ikke.

TTH kom hurtigt foran 8-1, og frustrationerne var store. Vi besluttede at gå i 6-0 i forsvaret, og der kom straks mere ro på vores spil. I den anden ende spillede vi også meget statisk og udfordrede ikke vores modstandere. Vi begyndte langsomt at komme mere med i kampen - det var specielt vores 7 mod 6 i angrebet, som gjorde udslaget. Vi gik til pausen nede med 16-11.

Vi fik talt tingene igennem i pausen, og fik Daniel Ingason ind i vores 6-0. Dette var en god beslutning, da han fik en masse ro ind i vores forsvarsspil. Spillet i den anden ende flød også meget bedre, og vi spillede med stor tålmodighed og ventede på de rigtige chancer. Langsomt men sikkert åd vi os ind på TTH, og mod slutningen var vi foran med 26-27. Desværre udlignede TTH, og vi havde ikke tid til et sidste angreb.

Slutresultat 27-27 er vel dybest set et meget tilfredsstillende resultat, når man får 11 udvisninger, og de 8 blev givet i anden halvleg. (TTH fik 6 udvisninger i alt). Der blev vist stor moral i anden halvleg, hvor holdet anført af Gunnar Steinn Jonsson viste, hvad holdet indeholder, når alle går til stålet.

Så alt i alt en god aften og forhåbentligt nogle gode lærepenge til næste kamp, som er på mandag den 16. december kl. 18.30 i Blue Water Dokken mod Fredericia Håndbold.