Studenterhue og ligaaftale på plads for Sune Iversen - REHH har venstre fløj på plads | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
9. juli 2021


19-årige Sune Iversen rykker op i ligatruppen i REHH på venstre fløj. Sune har som dreng dyrket fodbold, svømning og springgymnastik – ved siden af håndbolden, der blev grebet første gang som 7-årig. Samme alsidige idrætsbaggrund har Sunes oprindelige makker på venstre fløj, Morten Jørgensen, der desværre får første del af sæsonen spoleret af en skade.

Forskerne i talentudvikling vil pege på deres alsidige baggrund fra mange idrætter som helt ideel for kommende fløjspillere på liganiveau. Hvis de i øvrigt har det sportsfaglige talent. Og det har de!

Cheftræner Kristian Kristensen har til næste sæson sammensat holdet med en række erfarne kræfter udefra og unge talenter fra egne rækker:

Vi skal sikre, at unge talenter fra vores region kan se mulighederne. At de har rollemodeller. Jeg er sikker på, at både Morten (når han igen er klar) og Sune vil vokse med ansvaret."

Sune Iversen voksede op i Haderslev og rykkede til Esbjerg for 2 år siden. Han har netop sat studenterhuen på hovedet. Der er indgået en 1-årig aftale med Sune. Han deler ved sæsonstart pladsen som venstre fløj med Jonas Hald Christensen (fra HEI Skæring), der træder ind på holdet i den kommende sæson på grund af Morten Jørgensens skadessituation.


/Claus V. Madsen

 Direktør