Succesen skal gentages | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
18. November 2018
Foto leveret af: Ingrid Anderson-Jensen - Nordlyset72

Mandag aften gæster Mors-Thy Håndbold Blue Water Dokken i en kamp af allerstørste vigtighed. Ribe-Esbjerg HH har hårdt brug for de 2 point – det er det eneste, der tæller. Det omvendte opgør på Mors i sæsonpremieren vandt Ribe-Esbjerg HH 29-31, så holdet vil gøre alt for at gentage succesen.

Det bliver samtidig et gensyn for flere af Mors-Thy spillerne med Ribe-Esbjerg HH træner Jan Paulsen, der stod i spidsen for holdet i 6 sæsoner. Jan fik på imponerende vis det undertippede hold i slutspillet to gange – den ene gang kun et mulehår fra DM finalen. ”Det er med stor glæde, jeg ser frem til kampen. Det bliver spændende at møde drengene igen – flere af dem har jeg selv været med til at hente til Mors-Thy Håndbold. Så mit kendskab til mandagens modstandere er rigtig godt, men det går selvfølgelig begge veje. Jeg vil dog gøre mit ypperste for, at de to point tilfalder Ribe-Esbjerg HH’s konto”.

REHH skal samtidig forsøge at fortsætte de gode defensive takter fra den sidste tid, hvor forsvaret har været rigtig godt. Det element så vi fint realiseret også i Skjern, hvor 2 points lå og lurede en overgang. Ingen tvivl om at de takter skal fortsættes mod Mors-Thy, hvis sejren skal sikres. Det er nemlig et helt andet Mors hold, vi har set på det sidste. Et hold der som en anden fugl Phønix har rejst sig fra asken og nu minder rigtig meget om det hold, der var tæt på en slutspilsplads i sidste sæson. Efter en usædvanlig sløj start er holdet for alvor kommet i gang og med en sejr i Esbjerg mandag, vil Mors-Thy distancere REHH i tabellen. Det vil REHH forhåbentlig ikke lade ske. Men et drama bliver det sandsynligvis. Sådan er det som regel, når de to kombattanter møder hinanden.

Ribe-Esbjerg HH håber på jeres opbakning – det har holdet brug for. Vi ses i Blue Water Dokken!

/Anette Knudsen & Sune Agerschou