Suveræn 2. halvleg af Ribe-Esbjerg HH i Ribe Fritidscenter - REHH-sejr over Lemvig-Thyborøn på 31-24 (10-12) | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
16. februar 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

To måneder med én vigtig kamp kunne i den grad mærkes i første halvleg. Forsvaret stod fint og holdt LTH nede på 12 mål. Men angrebsspillet var tungt – og der blev brændt for meget. Det var derfor naturligt, at Anders Thomsen i pausen pressede på for mere bredde og tempo i angrebet, og det gav resultat:

”Vi fandt rytmen i anden halvleg. Forsvaret stod fortsat stærkt – og Søren fik en række redninger fra skud, hvor han helst vil have dem. Blandt andet fra fløjene. I angrebet får vi spredt deres forsvar ud - får sat mere fart i spillet - og arbejder i den grad helstøbt som et hold”.

Søren Rasmussen stod med imponerende 42%. Larholm scorede på de 5 straffekast. Zvizej smed 7 ind i anden halvleg. William Aar viste, at han er tilbage igen efter lang skadespause med 5 på 6. Det var dog det samlede REHH-teams evner og vilje til at komme igen efter en svag første halvleg, der bliver essensen af den vigtige 4 points kamp. REHH er p.t. på ligaens 7. plads.

Match Partner: Ribe Fritidscenter

Næste kamp bliver også på hjemmebane, når vi møder GOG i Blue Water Dokken d. 25. februar kl. 18:30.
Billetsalget hertil åbner fredag d. 18. februar kl. 09:00.