Tilbage på sporet | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
30. september 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Efter en skuffende kamp mod GOG søndag aften er det allerede igen tid til en kamp mod et at de store traditionsrige hold fra Primo Tours Ligaen, når vi skal et smut til Skjern, hvor Skjern Håndbold har budt op til dans i Skjern Bank Arena onsdag kl. 18.30.

I Skjern venter der os et hold, som nok ikke helt har fået den start på sæsonen, de havde håbet på, men med to nye trænere og 4 nye spillere tager det som bekendt lidt tid at få tingene til at falde på plads. I glimt har man set, hvad holdet er i stand til, så det er helt klart en kamp, som vi tager til med en god portion respekt. 

Skjern er godt besat på alle positioner, så vi får vores at se til. Af profiler kan der nævnes bl.a. Thomas Mogensen, Bjarte Myrhol, Eivind Tangen og Anders Eggert - listen fortsætter. Sidst men ikke mindst er det værd at nævne profilen over dem alle: Kasper Søndergaard. Han spiller sin sidste sæson, idet han har valgt at stille skoene på hylden til sommer. Dansk håndbold kommer til næste til at savne en af de helt store profiler gennem mange år.

Vi er godt klar over, at der skal spilles op til vores optimale, hvis vi vil gøre os håb om at hive point med hjem fra kampen, men vi er positive og vil gå hårdt til værks i håbet om at kunne hive point med hjem. Selvom vi ikke fik det til at gå op i en højere enhed mod GOG, viste holdet god moral, så det er med fuld fortrøstning, at vi møder op til onsdagens svære udekamp. 

Vi skal op på hesten igen og spille det håndbold, som vi ved, vi kan. Hvis vi rammer dagen, så har vi en rigtig god chance for at hive pointene med hjem.

 

/Lars Walther