Tilskuere og sponsorer skabte en flot ramme | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
29. oktober 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Ca. 1100 tilskuere var på plads i Blue Water Dokken da Skanderborg Aarhus gæstede REHH.

Desværre udeblev overraskelsen og kampen sluttede 28-31 (13-17). 1. halvleg blev angrebsmæssigt hakkende. Savnet af Torben Petersen var åbenlyst og 7-6 spillet var ikke prangende. Hertil blev de oplagte muligheder misset. En kort opblomstring mod pausen gav fornyet tro på tingende. Stille og roligt åd REHH-spillerne ind på udeholdet og overtog momentet mod slutningen . Med to muligheder for udligning fik tilskuerne spænding for pengene. Omvendt var det, set over en hel kamp, fortjent at sejren gik til topholdet.

"Vi fik gravet et stort hul mod en dygtig modstander i de første 30 min. Omvendt fik vi vist at moralen er i top i modvind. Energien fra lægterne var med til drive os fremad. Det betyder alt og skal give point fremadrettet", udtaler Kristensen.