To erfarne herrer inspirerede 150 andre | Sponsorer | REHH

Hasse Jørgensen
20. Marts 2015
Erfaren mand er god at gæste hedder det i det gamle ordsprog.
Og på hver deres måde var det to erfarne herrer, der torsdag aften optrådte i Esbjerg ved et arrangement lavet af Ribe-Esbjerg HH, Esbjerg Erhvervsudvikling og Business Syd.

Peter Ålbæk Jensen: - Vær god ved dine samarbejdspartnere.

Ålen alias direktør i Zentropa, Peter Ålbæk Jensen, og chili Klaus alias Claus Piilgaard var de to herrer, der skulle inspirere omkring 150 erhvervsfolk.
En del af deltagerne fik smagsløgene varmet op, da de smagte på de stærke sager serveret af Chili Klaus, og stærkt var Ålens oplæg også i verbal forstand.
Peter Ålbæk Jensen er aldrig stået tilbage for opmærksomhed, og denne aften kunne han fortælle, at opmærksomhed er meget let at få. Det handler blot om at fyre en masse lort af med masser af bandeord og så i øvrigt gøre noget usædvanligt som eksempelvis at smide tøjet.
Om sine forretningsforbindelser sagde Peter Ålbæk Jensen, at dem skal man behandle godt ogikke være bange for at give lange kreditter, hvis samarbejdspartneren har økonomiske problemer.

Chili Klaus


Intet møde med Ålen uden en god cigar. Her byder direktør rikke Tangaa rundt. Om cigaren blev røget, skal være usagt, men en god cigar kan jo også altid gemmes.

Foto: Cecilie Winther.