To nye cheftrænere på besøg i Loungen | Nyheder | REHH

Cecilie Winther
14. September 2018

Til gårsdagens VIP arrangement leverede Restaurant Josef Kunstpavillonen for første gang i Ribe-Esbjerg HH regi mad til et VIP arrangement – og det gjorde de godt. Den 3-retters menu med god gammeldags dansk mad og hjemmelavede rødbeder blev på kæk vis præsenteret af Josef Nielsen. Til menuen serverede Scandinavian Wine en dejlig frisk fransk hvidvin og den sublime rødvin, H by Haselgrove Shiraz fra Australien. 

Sune Ahrenkiel kunne i lighed til sidste VIP arrangement byde velkommen til endnu fire nye sponsorer, der var til stede til arrangementet:

  • Burgaard Sørensen – KIA
  • Murermester Erik A. Hansen
  • Olesen & Jensen
  • Söderberg & Partners

De to træner, Lars Walther og Stefan Madsen, blev interviewet inden kampstart. Begge trænere er nye på posten som cheftræner i den danske liga og stod derfor også overfor hinanden for første gang. De spåede begge en tæt kamp, og ingen af dem ville da heller ikke ud med et bud på kampens resultat. Det blev dog Stefan Madsen, der som bekendt trak det længste strå i denne omgang.


Foto: Kim Nikolajsen interviewer de to cheftrænere Lars Walther og Stefan Madsen forud for opgøret. 

I pausen var der som sædvanligt lækkerier fra Aakjærs og Tarp Bageri.

Dagens tipspræmier var sponsoreret af Nice Hair og RC Company. Kun én enkelt deltager havde gættet på det rigtige resultat. Der blev derfor trukket lod om de to sidste præmier. De tre vindere er:

  1. Anette Samsøe
  2. Peder Olesen
  3. Hanne Sørensen

Vinderne kontaktes direkte.

 

/Af Anette Knudsen