Tom fornemmelse | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
22. februar 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Det var med let usikkerhed, men samtidigt med tro på tingene at vi gik på banen i fredagens kamp mod KIF Kolding i Blue Water Dokken. Usikkerhed fordi mange spillere manglede pga. skader (Kasper Kvist, Daniel Ingason, Lasse Uth) og en Niels Dahl som havde brugt det meste af ugen i sengen.

En tro på tingende fordi vi fik vist stor styrke i vores kamp på udebane mod BSH.

Desværre fik vi en dårlig start - tingene hang ikke sammen, som vi havde planlagt. Mange personlige fejl og nogle ikke kvalitative skud på mål, gjorde at vi kom bagud med 5 mål. Vi brugte det meste af halvlegen på at finde løsninger, men det var først da vi skiftede til 5-1 forsvar med Lars Mousing i den uvante rolle fremme at vi fandt frem til noget som gjorde en forskel. Vi fik langsomt ”ædt” os ind på KIF Kolding, som gik til pause med en føring på 13-14.

Anden halvleg bølgede frem og tilbage, vi fik aldrig rigtigt fornemmelsen af, at vi kunne stikke af. Der til var der lidt for mange personlige fejl og mangler i vores spil.

Slutresultatet blev 26-26. Ikke det vi havde håbet og troet på, men set i bakspejlet et meget meget vigtigt point.

I en kamp hvor der var lidt for mange udfald på vigtige positioner, skal vi nok prise os lykkelige over at vi fik et enkelt point. Runar Karason ”brændte” en flot kamp af og scorede 10 mål.

Sune Østergaard Iversen og Morten Jørgensen, fra vores U19 hold, havde deres debut i Primo Tours Ligaen, og de fik overrakt blomster fra Blomsterhuset i aftenens anledning.

Sune Østergaard Iversen & Morten Jørgensen

Vi håber at et par af de skadede spillere når at komme tilbage inden næste kamp, som spilles mod Nordsjælland Håndbold lørdag den 1/3 i Helsingehallen.

Et stort tak til de mange fremmødte i Blue Water Dokken. I gjorde et fantastisk stykke arbejde på lægterne. Vi er kede af, at vi ikke kunne honorere det med en sejr.