Hasse Jørgensen
10. september 2014
Træerne vokser ikke ind i himlen.
Det må vores ligahold sande efter den fine start på turneringen.
Onsdag aften blev det til et gedigent nederlag til HC Midtjylland på udebane. 26-20 lød resultatet til midtjyderne efter vi havde ført med 12-11 ved pausen.
I det første kvarter af kampen var vi rigtig godt med og førte 10-15. Her skiftede HC Midtjylland Tin Winkler i målet ud med Jens Fredsgaard, og hvad Winkler ikke fik fat i i det første kvarter, det tog Fredsgaard resten af kampen.
Stille og roligt halede midtjyderne ind på os, og specielt i anden halvleg var det set fra vores side de mange brændte chancers kamp. Det var ikke fordi, vi ikke nåede frem til chancerne, men angrebsspillerne tog rigtig mange forkerte beslutninger i de afgørende øjeblikke, og det blev fatalt mod et velspillende midtjysk hold.
Det er i orden at lade 26 mål gå ind, men det er ikke i orden kun selv at lave 20 mål.
For os scorede Troels Jørgensen 4, Morten Nyberg 4, Matias Helt 4, Rene Antonsen 3, Pelle Schilling 2, Alexander Nielsen 1, Phillip Holm 1, og Morten Vium 1.