Træningskamp mod USA gav sejr 33-31 (17-17) | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
10. januar 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

REHH-holdet er godt i gang med forberedelserne til anden part af sæsonen. Fredag eftermiddag spillede holdet kamp mod USA, der forbereder sig til VM i Egypten. USA er et relativt ungt forbund, der forsøger at bygge en seriøs struktur op omkring OL i USA 2028. Det omfatter en håndboldliga(er) i USA og i landsholds regí samles de bedste spillere rundt i Europa.

Fredagens kamp blev en god træning for REHH-holdet - ikke mindst for de yngre kræfter, der fik masser af spilminutter. REHH-truppen var i dagens kamp uden en række stamspillere, der er i opbygningsfasen efter småskavanker fra kampene før jul.

"Det er altid sjovt at spille mod andre typer hold end hvad der normalt opleves. Vi unge har en regel, der går på at fokusere på de minutter vi får og ikke på dem vi ikke får. Det var dejligt med masser af spilletid i dag" udtaler Morten Jørgensen.

I den kommende uge forventer REHH-truppen at holdet er så intakt, at stort set alle mand er med igen. Dermed kan der så småt fokuseres på det spiltaktiske alt i mens den fysiske træning er i højsædet. Den kommende uge sluttes af med en træningskamp i Skjern, hvor Lemvig-Thyborøn venter.