Træningskamp Ribe-Esbjerg HH – Skanderborg Aarhus 25-25 (11-11) - Et brag af en herrekamp! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
4. august 2021

Den erfarne ligadommer Henrik Mortensen fortalte efter kampen, at det havde været en fornøjelse at dømme ”den mest engagerede, intense træningskamp jeg længe har oplevet – sikke en fight begge hold leverede!”.
Og sådan var det. 150 børn fra DHF’s håndboldskole leverede sammen med forældrene en herlig lydkulisse i Guldagerhallen, omkring den meget seværdige træningskamp nr. 3 for det nye REHH-hold.

Jonas Larholm blev på bænken med en drilsk skade. Det var derfor ikke mindst William Aar, Torben Petersen og Jonatan Mollerup – suppleret af Emil Grønbech -  der leverede seværdige mål fra bagkæden. Fine målmandspræstationer – ikke mindst Kim Sonne med +40 % i anden halvleg - var med til at holde udeholdets scoringer nede. Sune Iversen bragte med et flot fløjmål REHH foran med 25 – 24 et halvt minut før tid, men gæsterne fik udlignet få sekunder før slutfløjtet.

Cheftræner Kristian Kristensen konstaterede efter kampen, at REHH havde spillet ”en god kamp”. Fint nok, at chefen går efter endnu mere!