Træningslejr i Norge | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
14. januar 2020

Tirsdag d. 7 januar tog holdet færgen til Kristiansand i Norge, hvor de blev indlogeret på Arendal Herregård.
Dette var da også tiltrængt, da vejret havde været en mindre udfordring ombord, og søsygetabletterne var lige ved hånden.

Under opholdet skulle der spilles to træningskampe mod Arendal, hvor den tidligere REHH-spiller, Hermann Vildalen, har sin gang. Torsdagens kamp var ikke en fryd for øjet, da holdet endte med at tabe 38-31. Magnus Søndenå og Simen Schønningsen måtte se på fra sidelinjen grundet sygdom, og Lasse Uth havde problemer med sit baglår. Lørdagens kamp gik dog en del bedre, og holdet vandt 32-29 over Arendal. Her blev der delt roser ud til både Gunnar Steinn Jonsson, Nicolai Nygaard og Runar Karason – også de unge spillere, Anders Christensen og Christian Nim, gjorde det godt på banen.

Foruden hård træning og kamp, blev der også tid til mere hyggelige aktiviteter som ishockey og tennisturnering – en turnering som Søren Rasmussen og Kasper Kvist vandt med stor fornøjelse. 

Holdlederen John måtte dog sidde noget af det sjove over, da han efter et fald skulle en tur forbi skadestuen.

Alt i alt ser holdet tilbage på en kanon god og lærerig tur, og de gør sig klar til deres næste træningskamp som spilles d. 23 januar i Aulum mod Lemvig-Thyborøn.

Holdets første ligakamp efter EM-pausen spilles på udebane d. 1 februar mod GOG.

    


/Julie Nicolajsen
Koordinator