Turen går til Fredericia mandag den 27. september kl. 20.00 - For Ribe-Esbjerg HH er det endnu en nøglekamp! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
25. september 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

REHH’s mål om slutspil kræver formentlig sejre over de direkte konkurrenter som Mors-Thy, Kolding og Fredericia. Så selv om klubben ved Lillebælt står med 6 point for 4 kampe – herunder en flot sejr ude over Holstebro - så går REHH efter de 2 point. Nøjagtig som vores modstander.

Mads Christiansen fra Aalborg samt Cornelius Kragh og Nikolaj Nielsen fra Skanderborg er rykket sydpå. De er med til at sikre en bredere Fredericiatrup end i sidste sæson. Det vil dog fortsat være profiler som Stoklund, Martinussen og Nørager, der sammen med Kragh kommer til at dominere i bagkæden. I forsvaret er Fredericia fortsat afhængig af, at ligaens mest uortodokse og publikumsvenlige målmand Emil Tellerup har én af de gode dage.

I den sidste træningskamp før turneringstart vandt vi stort over Fredericia i Dokken.  Hér havde begge hold afbud fra nøglespillere. Men vi havde godt fat i Tellerup. REHH-truppen kender betingelserne: Den opadgående kurve, vi har oplevet i de 3 første kampe mod GOG, Holstebro og Mors-Thy, skal fortsættes.

En netop offentliggjort tilgang af Gudmundsson, som næste sæsons træner, fortæller om ambitioner som REHH skal matche mandag aften. Kampen kan ses på TV2 sport.


/Lars L