Turen går til Sydfyn fredag aften | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
14. oktober 2020

Fredag drager REHH til Sydfyn, hvor topholdet og de nykårede pokalmestre venter. Dermed venter der også en forsmag på ¼ finalen i Santander Cup´en, hvor samme hold mødes på vores hjemmebane tirsdag den 10. November.

GOG har været godt kørende på og udenfor banen, og har ubestridt Danmarks bedste udviklingsmiljø, hvorfra der konstant klækkes talenter med grunddyderne i orden. De unge talenter, blandet med spillere fra ”hylde 1” - eksempelvis Morten Olsen - har vist sig som en national og international cocktail med substans.

“Vi glæder os til kampen, hvor indstillingen som altid er pointjagt og en præstation, hvor vi søger topniveau gennem længere perioder, end vi har kunnet præstere hidtil. Vi er bevidste om alvoren, når snakken går på tabellen og de manglende point. Omvendt er jeg også af den overbevisning, at vi skal anvende energien på de felter vi kan påvirke, læs: ”Os selv”. Den disciplin er vi dygtige til, og det er relativt sjældent, at hårdt arbejde ikke lønner sig over tid. Vi har indstillingen, og troen på en overraskelse, med på banen ud fra det allerede kendte citat: ”When the going gets tough, the tough get going” lyder det fra Kristian Kristensen.

Kampen bliver fløjtet i gang kl. 19:30 og kan følges på Tophåndbold lige her