Tvis Holstebro var for stærke | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
26. oktober 2014
På dagen var Tvis Holstebro en for stor mundfuld for vores ligaspillere. I Gråkjær Arena i Holstebro blev vi slået med 27-20 efter at have været bagud ved pausen med 11-8.
Det er for så vidt godt kendt at lukke 27 mål ind, når modstanderen hedder Team Tvis Holstebro, men det er bestemt ikke godkendt kun selv at score 20 gange.
Team Tvis Holstebro er et af de hold, der effektivt straffer modstandernes fejl, og det blev også tilfældet i denne kamp. De fejl, vores spillere lavede specielt i angrebet blev omgående straffet.
Det var den sidste halve snes minutter, der i den grad blev fatale for os. Her gik TTH fra 22-18 til 27-18 inden det lykkedes Matias Helt og Mark Nikolajsen at få reduceret med et par mål inden sidste fløjt.
Vores spillere kom dårligt fra start, og efter knapt 14 minutter stod der 7-3 til TTH selv om Claus Uhrenholt med en time out efter en halv snes minutter forsøgte at rette op på den dårlige start.
Fra stillingen 7-3 var der halvlegen ud en form for stillingskrig, hvor vi var bagud med tre eller fire mål.
I anden halvlegs start lykkedes det os at komme mere med i kampen, og da der var spillet godt en halv snes minutter, øjnende vi spænding i kampen, da vi kun var bagud med to mål ved stillingen 15-13, men det holdt ikke, og TTH trak stille og roligt fra for i de sidste minutter at accelerere føringen.
Målscorere for REHH: Matias Helt 5 (1) (billedet. arkivfoto), Morten Vium 4 (2), Jacob Holm 4, Mark Nikolajsen 3, Morten Nyberg 3, Mads Overgaard 1.
Udvisninger: 4.
TTH: Michael Damgaard 8, Patrick Wiesmach 7, Allan Damgaard 4, Magnus Bramming 3, Peter Balling 2, Søren Tau 1, Anders Oechsler 1, Simon Birkefelt 1,