U14 kom i finalen | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
30. august 2014

U14 nåede helt frem til finalen i Sports Master cup i Ribe i den forgangne weekend, mens U18 måtte se sig slået i semifinalen af et velspillende hold fra Mors, der vandt med fem mål.

U14 slog i Semifinalen Skanderborg med 21-10 efter at have spillet en virkelig flot kamp. Holdet vise god motivation, ligesom forsvaret og målmand stod virkelig godt.

I finalen tabte holdet til Roskilde med 14-21. Roskilde var et meget dygtigt hold med en stærk playmaker.

Nedenfor kan du se den første artikel fra UH Esbjergs deltagelse i Sports Master cup.

Begge hold i semifinaler

Selv om de første kampe bød på lidt "blandede bolsjer" for U18's vedkommende er både UH Esbjergs U18 og U14 videre til semifinalerne i Sports Master cup, der afvikles i og omkring Ribe i denne weekend. Ribe Hk - den ene af vores moderklubber - er arrangør.

U14 har spillet mod Roskilde 2, Mors og DHG Odense. I alle tre tilfælde blev det til komfortable sejre for UH Esbjerg, og holdet spiller semifinale mod Skanderborg søndag klokken 11 i Ribe.

- Det er en kamp, vi kan vinde, men det kræver, at vi møder med engagement og vilje, og vi skal være klare fra starten, understreger ungdomstræner Mark Bendixen (billedet).

For U18 gælder det, at holdet kom videre til semifinalen som nummer 2 i gruppen. Holdet møder søndag klokken 9.50 Mors.

U18 slog i første kamp Horsens med 21-17 i en noget uskøn kamp.

Det skulle gøres bedre mod Favrskov, men det blev faktisk værre, og kampen endte 15-15. Derefter fulgte et nederlag på fire mål til HIK, men en sejr på 10 mål over Højfyn gav retten til den ene semifinale.

- At det er gået, som det er, skyldes, at vi mangler eller skåner fem stamspillere. Et par er skadet, og andre skåner vi, fordi vi skal spille kvalifikation i den kommende uge, men det betyder så, at de andre er nødt til at byde ind og præstere, siger Mark Bendixen.