U18 drengene er klar til LIGAEN efter jul! | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
13. december 2018

UH Esbjergs u18 drenge kvalificerede sig tirsdag aften til u18 ligaen, hvor de 6 bedste hold i Jylland er repræsenteret.

Kampen blev spillet i Hammel, mod Randers HH, i en kamp som startede nervøst, men alligevel havde vi teten i kampen. Randers kæmpede med alt hvad de havde og får kæmpet sig tilbage i kampen - de kom sågar i front inden pausen med en 16-14 føring.  Et par unødvendige fejl fra UH Esbjerg bevirkede, at Randers kom tilbage i kampen, men takket være en fantastisk opskrift på en god vestjysk kage, vidste vi, at kagen ville tage 60 min. at bage færdig. Efter pausen skruede vi lidt op for varmen, hvor tempoet i kampen blev øget yderligere, skarpheden i afslutningerne bedre og forsvaret fik lavet flere spilstop. Ved stillingen 24-21 til UH Esbjerg, vælger Randers HH at spille det omdiskuterede 7-6 spil. Det skulle de nok ikke have gjort. Tre gange i streg straffer vi deres fejl og smider bolden i tomt mål. Føringen øges dermed til 27-21, og her dødede kampen reelt.

Slutstillingen blev 35-26 til Esbjerg drengene, der så mange gange har været lige ved og næsten i de afgørende kampe! Koden er knækket, og herfra skal der arbejdes stenhårdt for at drille de resterende hold i puljen efter jul (Mors/Thy, Aalborg, BSV, Skanderborg og Århus Håndbold).

Stort tillykke til holdet - for det var holdet, som sejrede denne aften.

Vi ser frem til at følge drengene efter jul, og ikke mindst deres udvikling, så vi forhåbentlig kan se den næste lokale spiller, på ligaholdet om nogle år!

Onsdag d. 19. december kan man se u18 drengene spille pokalkamp mod Århus håndbold kl. 20.00 i Guldagerhallen.