U18 hentede to sejre | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
23. november 2014
Hvis U18 i de sidste fire kampe i turneringen kan hente fem point, er holdet sikker på at komme i ligaen.
Søndag aften slog U18 Tønder med 30-21. Sejren blev skabt på specielt en god anden halvleg.
I første halvleg blev der sjusket for meget, men det blev der rettet op på i anden, hvor Rasmus stod en meget fin kamp i målet.
I onsdags slog U18 Århus med en pind, 27-26. Egentligt havde Esbjerg U18 styr på kampen fra starten, men nogle besynderlige udvisninger i anden halvleg bragte Århus ind i kampen igen. Og afslutningen blev mere spændende, en godt var. En af vores spillere skød på træværket, og Århus kom i angreb med en scoring til følge, hvorefter stillingen var lige. Esbjerg U18 fik fat i bolden, og med otte sekunder igen blev sejrsmålet scoret.
Holdet ligger nu på en andenplads med 9 point efter Kolding, der har ti.
Som nævnt vil fem point i de sidste fire kampe sikre oprykningen til ligaen. De sidste modstandere er Skjern hjemme, Voel ude, Århus hjemme og Kolding ude.