Udbytterig træningsturnering i Tyskland | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
8. August 2019

Som led i forberedelserne til sæsonstarten har Ribe-Esbjerg HH netop deltaget i Sparkassen Cup i tyske Ehingen. Menuen stod på et træningspas fredag og tre kampe på 24 timer lørdag og søndag mod nogle af Europas absolutte topklubber: Nantes fra Frankrig samt Füchse Berlin og Stuttgart fra den tyske Bundesliga.

Efter en opstart med stort fokus på fysisk og taktisk træning, var det dejligt at komme i kamp. Resultaterne fra kampene blev således: REHH-Füchse Berlin (23-25), REHH-Nantes (23-25) og REHH-Stuttgart (22-28).

”Vi fik meget med fra turneringen som helhed - særligt i de to første opgør. Defensivt så det godt ud. Relationerne ser allerede nu stærke ud i basis formationen 6:0. Herudover så vores offensive forsvar også ud til at indeholde potentiale fremadrettet. Slutteligt var der solide præstationer fra vores to ankermænd, Tim Winkler og Søren Rasmussen. Det gav momentvist gode forudsætninger for kontraspillet, hvilket er sat i fokus pt. I det stationære angrebsspil kom vi under maksimalt pres, hvilket gav gode ”lærepenge” med hjem til træningshallen. Med mange nye relationer i truppen tager det selvsagt lidt tid før maskineriet spinder. Alt i alt en fremragende tur der også var med til at styrke relationerne udenfor banen. Vi glæder os til den kommende tid, hvor der er flere træningskampe på programmet”, slutter Kristian Kristensen.

Til stævnet blev en glad og stolt Lars Walther fortjent udnævnt som nyt medlem i Sparkassen Cups Hall of Fame, der rummer andre prominente navne som fx Stefan Lövgren, Christian Zeit, Dominik Klein og Silvio Heinevetter.

Der venter REHH flere træningskampe, inden det for alvor går løs mod TTH Holstebro i 1/8-finalen i Santander Cup lørdag den 24. august kl. 20.00 i Ribe Fritidscenter.

Følgende træningskampe er på programmet:

  • august kl. 18.00 mod Lemvig-Thyborøn i Troldhede Hallen
  • august kl. 11.00 mod St. Hallvard (Norge) i Blue Water Dokken
  • august kl. 18.30 mod TM Tønder i Ribe Fritidscenter
  • august kl. 15.30 mod SønderjyskE i Arena Aabenraa

/Anette KnudsenDer var gensyn med den tidligere REHH spiller, Jacob Holm, der nu slår sine folder i Füsche Berlin
Lars Walther blev optaget i Sparekassen Cup´s Hall of Fame!
Stævnet i Tyskland gav uofficielt debut til REHH’s tre nye spillere: Lars Mousing, Daniel Ingason og Lasse Uth