Udbytterigt træningsnederlag | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
6. august 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Onsdag eftermiddag spillede REHH drengene træningskamp ude mod Skanderborg. Udfaldet blev en sikker hjemmesejr på 29-24 (11-11).

Som cifrene antyder, faldt defensiven sammen efter pausen, mod et spilsikkert hjemmemandskab. Før pausen viste REHH holdet god moral, og momentvist solidt spil, hvilket gav føringer på 8-10 og 9-11.
Dette efter en åbning på opgøret, hvor Skanderborg startede som lyn og torden, og bragte sig i front 4-0. Efter pausen skiftede REHH forsvarsformation og det var langt fra effektivt på dagen.

”Vi fik en lærerig træningskamp med hjem mod en dygtig modstander. Vi havde i lange perioder svært ved at udfordre Skanderborgs defensiv, og som nævnt var vores eget 5-1 forsvar ikke godt nok efter pausen.
Endeligt tillod vi os for mange ”vådeskud” på de oplagte chancer. Det var alt i alt sundt at se holdet i ”modvind”, hvilket er god læring op i mod sæsonstart"