Udekamp i Lemvig | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
16. september 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Fredag aften drager REHH holdet til Lemvig, hvor der venter et tæt opgør. I hvert fald, hvis vi skal holde os til historikken. Begge hold vil gerne på tavlen og intensiteten kommer givetvis til at afspejle dette faktum.

Begge hold kommer fra gode præstationer, hvor to af topholdene måtte spille sig helt ud for at få sejren i hus. Der er dermed lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp i en kulisse der altid er sjov at spille i. 

Kristian Kristensen udtaler; ”Vi kan ikke løbe fra, at vi skal til at have point på kontoen. Så er det sådan set underordnet, hvad modstanderen hedder. Lemvig har vist sig konkurrencedygtig på flotteste vis gennem flere sæsoner, så den lampe er tændt. Det handler for os mest af alt om at fortsætte med fokus på de defensive elementer, således at vi ikke modtager en Tsunami af mål hver gang vi spiller. Der arbejdes benhårdt på de bonede gulve, og derfor er jeg heller ikke i tvivl om at afkastet kommer snarest. Og det må selvsagt gerne være fredag aften" slutter træneren.

Kampen bliver fløjtet igang kl. 19:30 og kan følges på Livescore ved at klikke her.