Udekamp mod rækkens førerhold | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
13. December 2018
Foto leveret af: Photo-Andersen.dk

Fredag aften går turen til Aalborg, hvor rækkens førerhold venter. Kulissen bliver flot. Der er meldt udsolgt med ca. 5000 tilskuere, så trykket bliver stort i kampen.

Efter et par flotte præstationer skal REHH forsøge at gentage bedrifterne fra de sidste par kampe. Det bliver svært, men ikke umuligt. Holdet har vist, at det kan spille lige op med de bedste hold i en række kampe sidst i halvsæsonen - dog uden at få points. I de sidste to kampe er pointene – sejrene - så kommet efter det man med rette må kalde gedigne og flot anlagte holdpræstationer.

Aalborg har været utroligt stabilt spillende. Det er den primære årsag til, at de ligger placeret som rækkens duks. Det er sjældent holdet sætter unødvendige point til. Spillere som Andreas Holst og islandske Omar Ingi Magnusson er farlige for enhver modstander - sidstnævnte har haft et fantastisk efterår efter skiftet fra Aarhus i sommer. Samtidig har Kristian Sæverås i målet imponeret i sit første halvår i den danske liga.

REHH har spillet stærkt i begge ender af banen i de sidste par kampe. Det har set veltilrettelagt og overbevisende ud. Skal det lykkes at presse Aalborg i deres egen hule, så skal de takter fortsættes. 

Spændende om holdet er i stand til at spille en jævnbyrdig kamp fredag aften. Sker det, så kan alt ske. Det ved vi.