Ugens Samarbejdspartner: Bjørn K Erhverv | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
16. november 2020

Bjørn K Erhverv har alt i planteservice og firmafrugt målrettet virksomheder. Deres idégrundlag er, at de tager udgangspunkt i kundens behov og ønsker, da alle har forskellige krav, forventninger og dermed særdeles individuelle standarder.

I samarbejde med deres kunder, laver de en grundig gennemgang af nuværende og fremtidige behov, for på den måde at finde den helt rigtige løsning. De lægger vægt på en god dialog, da det giver det bedste grundlag for samarbejdet – dette er deres klare erfaring og overbevisning.

Bjørn K Erhverv lægger stor vægt på, at opgaven er planlagt og veludført til aftalt tid og pris. Selvom virksomheden kun er 3 år gammel har de tilsammen mere end 20 års erfaring bag sig – dette gør sig gældende for planter, blomster og frugtbranchen. Så uanset opgavens størrelse har de kompetencerne til at opfylde din virksomheds behov.

Ud over planteservice og firmafrugt, løser de også opgaver omkring pasning af virksomheders nuværende planter, samt udlejning af planter til messer, større arrangementer, fester, receptioner m.m.

Bjørn K Erhverv planteservice og firmafrugt er blevet etableret på det grundlag, at de vil gøre det bedre, billigere og ikke mindst lokalt.

 

Vi er stolte af at have Bjørn K Erhverv som vores Bronzepartner.