Ugens Samarbejdspartner: Jørgen Hansen Biler A/S | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
12. november 2020

I 1961 startede Peter Hansens Automobiler, som siden blev til Jørgen Hansen Biler A/S, da Jørgen Hansen overtog efter sin far i 1990.

Jørgen Hansen har drevet en sund og velfungerende forretning, der kan mærkes i det lille lokalsamfund, som de er placeret i. Der er i årenes løb blevet solgt både Mazda, Citroën, Suzuki og KIA – sidstnævnte er der en stor forkærlighed til.

I 2014 blev Jørgen Hansen Biler A/S Danmarks bedste KIA-forhandler, og samme år var de førende inden for kundetilfredshed hos Suzuki. I 2016, 2017, 2018 og 2019 er de også hér kommet i mål som Danmarks bedst sælgende KIA-forhandler.

Virksomheden er i dag et aktieselskab, drevet af hovedaktionær og indehaver Jørgen Hansen, i samarbejde med engagerede medarbejdere og en kyndig bestyrelse.

Jørgen Hansen Biler A/S har bevist, at man ikke altid behøver at ligge i en storby for at sælge mange biler - har man de rigtige tilbud, og Danmarks største udvalg af KIA-biler, så finder kunderne også til Skærbæk.

Hos Jørgen Hansen Biler A/S lever de ikke bare for KIA, men også for kundeservice. Det betyder, at man altid får en kyndig, grundig og ikke mindst entusiastisk vejledning, hvad end man er på udkig efter ny bil, brugt bil eller skal have sin bil til service eller reparation.


Vi er glade for at have Jørgen Hansen Biler A/S som Platinpartner.


  - Danmarks bedst sælgende KIA-forhandler