Ugens Samarbejdspartner: Sønderjysk Forsikring | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
15. oktober 2020

Sønderjysk Forsikring blev stiftet på Als i Sønderjylland for mere end 160 år siden og er i dag et landsdækkende kundeejet forsikringsselskab, der tilbyder forsikringer til både privatkunder og erhverv.

Hvis du som privatkunde samler alle dine forsikringer under samme tag, bliver du VærdiPlus kunde som, blandt mange andre fordele, indbefatter 15% samlerabat samt aldersrabat allerede fra 50+.

For nylig har Sønderjysk Forsikring og Det Faglige Hus indgået et partnerskab, som betyder, at der fra 1. januar 2021 vil blive tilbudt forsikringsløsninger til medlemmerne i Det Faglige Hus, gennem Det Faglige Hus Forsikringsagentur.

Sønderjysk Forsikring støtter gerne de gode initiativer, sportsånden og ildsjælene, hvilket har stor betydning for de involverede. Blandt dem kan der nævnes Ribe-Esbjerg HH, Kultur i Syd, De frivillige brandværn, Team Bodenhoff, samt mange flere.

Vi er meget glade for den støtte og opbakning vi får fra Sønderjysk Forsikring, som en af vores Hovedpartnere i klubben.


Lige nu har du mulighed for at få et GRATIS forsikringstjek og et gavekort på 150 kr.

Det eneste, du skal gøre er, at bestille en telefonisk gennemgang af dine forsikringer her, så kvitterer Sønderjysk Forsikring med et gavekort til de første 50, der får et uforpligtende forsikringstilbud.

Du er også velkommen til at kontakte dem på tlf. 74 42 75 00.