Uhrenholt stopper i Ribe-Esbjerg HH | Nyheder | REHH

Anette Knudsen
23. juni 2017

PRESSEMEDDELELSE

Ledelsen i Ribe-Esbjerg HH har på et møde fredag morgen besluttet at afslutte samarbejdet med cheftræner Claus Uhrenholt, der således ikke får forlænget sin kontrakt. Assistenttræner Jan Leslie har sagt ja til at tage over som cheftræner.

Bestyrelsen og ledelsen i Ribe-Esbjerg HH skal være de første til at beklage, at medierne endnu en gang omtaler klubben i forbindelse med cheftræner Claus Uhrenholts ansættelsesforhold i Ribe-Esbjerg HH.

Vi vil kort redegøre for forløbet set fra vores side.

Ved årsskiftet lå vi på en 10. plads i ligaen, og i bestyrelsen drøftede vi, hvordan det var muligt i højere grad at udnytte det potentiale, der ligger i spillertruppen – altså sikre, at få fuld valuta for sponsorernes penge.

Vi valgte dengang at ansætte Jan Leslie som assistenttræner, og ønsket om at supplere Claus Uhrenholts kompetencer med de erfaringer, som Leslie har oparbejdet i danske og udenlandske klubber, bar som bekendt frugt. Ribe-Esbjerg HH kom i slutspillet og i en semifinale.

Cheftræneren har sin del af æren for dette resultat, men ikke alene. Som nævnt har Leslie og ikke mindst spillerne også en stor andel i den sportslige fremgang, administrationen har udført et kæmpearbejde, og både medarbejdere og bestyrelsen har arbejdet hårdt for at tilføre Ribe-Esbjerg HH ekstra midler i bestræbelserne på at skabe et nyt dansk tophold.

Det er på denne baggrund, at vi her over foråret forhandlede kontraktforlængelse med Claus Uhrenholt. Forhandlingerne er blevet besværliggjort af, at vores medarbejder har valgt at svare på og kommentere vores udspil gennem dagspressen, Ritzau og senest TV2.

I andre virksomheder bliver der reageret anderledes kontant på en sådan forhandlingsstil, men vi har imidlertid strakt os langt for at sikre et fortsat stærkt trænertrio bestående af Uhrenholt og Leslie samt Lukas Karlsson.

De seneste dages medieomtale og udtalelser om, at Ribe-Esbjerg HH er ”useriøs” og ”mangler sund fornuft” fører til, at der ikke længere eksisterer den nødvendige tillid mellem Ribe-Esbjerg EHH og cheftræner Claus Uhrenholt, som er nødvendig for et fremtidigt samarbejde. Han får således ikke forlænget sin kontrakt.

I Ribe-Esbjerg HH beklager vi, at samarbejdet med Claus Uhrenholdt afsluttes på denne måde, og vi vil ønske Claus Uhrenholdt held og lykke fremover.

Bestyrelsen for Ribe-Esbjerg HH har ingen yderligere kommentarer til ovenstående.

23. juni 2017

Holger Refslund, bestyrelsesformand Ribe-Esbjerg HH