Unødvendigt | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
17. december 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Desværre forfaldt vi til nogle af de gamle fejl i aftenens hjemmekamp mod Fredericia. Man så hele kampen igennem, at vi slog et hul på 2-3 mål, hvorefter vi forfalder til de lidt for uforberedte indspil og afslutninger. Man så dette det meste af kampen - foran med to, derefter uafgjort. På et tidspunkt løber heldet ud i sandet, og man bliver straffet.

Søren Rasmussen spillede en brandkamp, men efter flere flotte mesterredninger, røg returboldene flere gange ud til en Fredericiaspiller. Det er ting, der kan ske, men derfor er det også forbandet vigtigt, at lukke af når man kan og fortsætte sin koncentrerede indsats. Ydermere fik gæsterne fra Fredericia godt gang i deres hurtige midte og kontra i anden halvleg. Her var vi ikke skarpe nok til at løbe retur.

Alt i alt kan vi prise os lykkelig for det ene point. Ved halvleg stod der 12-12 og kampen endte 28-28. Men det var unødvendigt pointtab og helt klart noget, vi skal have snakket igennem, så det ikke sker igen.

En stor tak til de folk der mødte op til kampen. I sørgede for en fantastisk stemning. Det gør mig personligt ondt, at vi ikke kunne belønne jer med 2 point.

Håber virkelig at I kommer igen. Der er mange point i vente, hvis vi kan få sådan en opbakning fremadrettet.