Velfortjent nederlag i Holstebro 30-24 (16-15) | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
20. november 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

REHH-holdet havde sat næsen op efter mere end det, der blev leveret torsdag aften i Gråkjær Arena mod TTH Holstebro. Lad det være sagt med det samme; Hjemmeholdet gjorde sig fortjent til de to point, længere er den sådan set ikke. De bar favoritværdigheden og var i kontrol det meste af kampen.

En relativ lige åbning på kampen blev overtaget af en TTH dominans, toppet med en 14-10 føring efter 22 minutters spil. Her voldte Kay Smits REHH-holdet problemer, og der skulle et formationsskift til 5:1 for at dæmme op for hjemmeholdets høje scoringsfrekvens. En god slutspurt gav tro på tingene i pausen, hvor stillingen var 16-15.

Efter pausen fulgtes holdene ad til 19-19, og herfra tog TTH Holstebro teten i resten af opgøret. REHH-offensiven blev for ineffektiv og hoppede i ”fælderne” med vådeskud fra distancen. Med til historien hører en flot indsats af Sebastian Frandsen, der var ”game changer” i anden halvleg. Kredit til hjemmeholdet, og ærgrelse hos REHH-mandskabet over ikke at kunne være med i den sidste del af opgøret.

”Det var skuffende i dag. Vi er helt med på præmissen om, at vi var underdogs. Det er ikke raketforskning. Men det er ikke godkendt, at vi falder så langt væk fra det spil vi har vist i den sidste periode. Vi har nu en god uge til at træne frem mod den vigtigste periode i indeværende grundspil. 5 kampe frem mod julepausen, hvor der skal høstes 6-8 point, så vi ikke taber for meget terræn til den gruppe, der kæmper med om slutspilpladserne. Det er den skinbarlige sandhed som vi er klar til at kæmpe for” udtaler Kristensen.