Velfortjent sejr til gæsterne fra Sydfyn i aftenkamp | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
30. september 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Vicemestrene spillede med kløgt og havde en solid ankermand i ”kassen”, da GOG vandt 25-29 (13-14) i Blue Water Dokken søndag aften.

Der var lagt i kakkelovnen til en aftengyser, og parolen for hjemmeholdet var relativt klar inden kampstart: Spil omhyggelige angreb og angrib på backs og skab derigennem gode forudsætninger for returløb. Krydr` det med et betonforsvar – så har vi ingredienserne til at byde GOG op til dans.

Lad det være sagt med det samme, at missionen fejlede i for store dele af kampen. Alt for mange skud i og omkring GOG´s stærkeste zoner gjorde arbejdsbetingelserne gode for Søren Haagen i GOG målet. Hertil blev REHH ramt af et hav af udvisninger, som GOG´erne straffede koldt og kynisk - ofte anført af håndboldbegavelsen Lasse Møller, der udover sine 11 scoringer leverede et hav af assists rundt i hele hallen.

Vi kommer egentligt ok ind i opgøret, men mister momentet kortvarigt i den midterste del af 1. halvleg. Alligevel havde vi en godkendt afslutning og går ind til pausen med god smag i munden nede med 13-14. GOG kom dog bedst ud efter pausen, og trods vi aldrig lagde os ned, udnyttede GOG en dobbelt udvisning til at bringe sig afgørende foran med 5 scoringer. Kampen var reelt afgjort hér.

Selvom REHH ikke lykkedes spilmæssigt og var i knæ i flere omgange, blev der kæmpet bravt til det sidste. Det vidner om en fin karakter i holdet.

Vi skal lære af disse opgør og forbedre os til næste kamp. Det er allerede på onsdag, hvor modstanderen hedder Skjern på udebane. Her venter der nok engang modstand på internationalt niveau, og mon ikke vi får skærpet os lidt til den lejlighed - det er i hvert fald målet.