Velkommen til Jonas Larholm | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
30. juli 2020
Foto leveret af Photo-Andersen.dk


Jonas Larholm, 38 år gammel, har indgået en 2-årig kontrakt med REHH, hvor han skal fungere som playmaker og assistenttræner. Han er født og opvokset i Sverige.

Han har en masse erfaring bag sig med over 200 landskampe, og nævnes de tidligere klubber som Drammen HK, IK Sävehof, TTH Holstebro, Pick Szeged, Aalborg Håndbold og FC Barcelona, er man da heller ikke i tvivl om, at han er en stærk spiller på banen – på hylden findes flere guldmedaljer, som han vandt ved bl.a. Junior VM for U21 i 2003, Copa del Rey i 2007, DM med Aalborg i 2010, EHF Cup 2013/2014 med Pick Szeged, samt en sølvmedalje ved OL i London i 2012 med det svenske landshold. Listen med medaljer og erfaring er lang.

Cheftræner Kristian har tidligere udtalt følgende om Jonas:

”Jonas har været under træner uddannelse gennem flere sæsoner (EHF-MasterCoach) og skal nu have lidt praksis ind under huden. I første omgang bliver det som spillende assistent. Han har et spiller CV, der taler sit eget sprog, og så længe kroppen er frisk, giver det god mening at kombinere de to roller. Jonas er en offensiv angrebsbegavelse, og han er stærk på det taktiske plan.”

Om opstarten i REHH, og forventningerne til den kommende sæson i den blå trøje, har den nye spillende assistenttræner dette at sige:

”Jeg synes det har været en spændende start her i klubben. Det har været godt at komme i gang. Jeg ser frem til mange nye oplevelser og udfordringerne i sæsonen”

 

/Julie Nicolajsen
Koordinator