Vi fik et point i drama | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
30. august 2014

Det var et sandt drama, da vi hentede et point i sæsonpremieren i Århus mod Århus Håndbold.

29-29 blev resultatet af kampen efter vi havde været bagud med fem mål - 7-12 - ved pausen.

I de sidste minutter blev vi ramt af to udvisninger, så vi ved stillingen 28-26 i vores favør måtte spille med fire mod seks, og det blev afgørende for kampen, da Århus fik udlignet.

Vi kom rimeligt fra start og var med til 3-3, men herefter tog Århus over, og holdet bragte sig foran med fem mål. En føring, der blev holdt halvlegen ud.

I anden halvleg kom vi til gengæld stærkt tilbage, og med en stærkt spillende Sebastian Frandsen i mål fik forsvaret rigtig godt fat, ligesom Mathias Helt (billedet) og Morten Nyberg fandt et ekstra gear frem.

Fra at være bagud med 24-20 scorer vi syv gange i træk og kommer på 27-24 uden Århus i den periode får lavet et eneste mål, og så var der med knapt en halv snes minutter lagt op til et virkeligt drama i NRG Arena.

Der blev kæmpet, så det var en fryd, men de to udvisninger kostede desværre dyrt i sidste ende.

- Vi er meget glade for at slutte med uafgjort på udebane mod et af de hold, vi skal måle os med. Det var en rigtig fin start på ligaen, og i anden halvleg var der tale om en rigtig mandfolkepræstation, sagde formand Lars Lundgaard efter kampen.

Styrede 2. halvleg

Efter kampen mente cheftræner Claus Uhrenholt, at vi burde have vundet kampen.

- Vi burde have vundet. Vi er foran, da vi får en spiller udvist men scorer alligevel på det følgende angreb, hvorefter vi får en ny spiller udvist. Men som de sidste minutter udviklede sig, og hvor fem til seks dommerkendelser ikke gik vores vej, er det umuligt at vinde. Det er også fint at få et point med hjem. Århus bliver et bedre hold, men det gør vi også, fastslog Claus.

Om kampen som sådan sagde han: - I 1. halvleg bliver der lavet alt for mange personlige og tekniske fejl, så den skal vi ikke tærske langhalm på. I anden halvleg får vi ændret på forsvaret, og målmanden begynder at tage fra. Herefter styrer vi halvlegen helt og aldeles.

Vores målscorere blev: Mathias Helt 6, Mads Overgaard 5, Morten Nyberg 5, Morten Vium 4, Troels Jørgensen 3, Phillip Holm 2, Alex Nielsen 2, Pelle Schilling 1, Jacob Holm 1.