Hasse Jørgensen
14. december 2014
En fantastisk hektisk afslutning sikrede os et point mod HC Midtjylland i Invactor Arena  i Ribe.
21 mål mod 21 blev resultatet efter vi havde ført ved pausen med 12 mål mod 9.
En rigtig flot første halvleg sikrede det ene point, hvorimod det kneb gevaldigt i anden halvleg med at finde modtræk mod HC Midtjyllands aggressive, offensive forsvar, der det meste af tiden var med en mand fremme.
Men til vores spilleres ros skal siges, at de blev ved at kæmpe, og da det så mest håbløst ud, fandt spillerne de sidste resourcer og sikrede det ene point.
Pointet var særdeles velkomment, og det var egentligt ikke det ene point, der tæller så meget. Det var mere måden, det blev hentet på.
Bagud med tre mål med kun to og et halvt minut tilbage, så det mere eller mindre håbløst ud for vores spillere.
Men gejsten og modet fejlede intet, og en virkelig god indsats sikrede os det ene point.

Jacob Holm spillede en fremragende første halvleg men gik lidt ned i anden.

Der kan siges meget om kampen, og en kendsgerning er, at i første halvleg spillede vi drømmehåndbold. Angrebet fungerede, og forvaret stod perfekt med en sikker Sebastian Frandsen som sidste skanse.
Midtjylland havde åbenbart talt sammen i pausen. De havde sat Jens Fredsgaard på mål allerede i første halvleg, og fra starten af anden gik de op i en mere aggressiv forsvarsformation, og den bekom bestemt ikke vores spillere vel.
Da der var spillet et lille kvarter af anden halvleg, var stillingen pludselig uafgjort 15-15, og herefter var det Midtjylland, der havde teten frem til stillingen 18-21, hvor vores spillere trods alle odds tog over og scorede tre hurtige mål til uafgjort.
På den baggrund kan man kun glæde sig over det ene point.

I den sidste del af kampen blev Mads Jepsen underkendt af dommerne, der dømte frikast mod ham, hvor de nok skulle have afventet situationen. det kostede os i hvert tilfælde tre mål.

Sebastian Frandsen spillede en stor kamp og blev fuldt fortjent kåret som kampens bedste spiller af sponsorerne Aros Forsikring og Renes Køkken. Her er det Bjarne Saatterup fra Aros Forsikring, der hylder Sebastian.

Kampen i tal:
Målscorere: REHH: Matias Helt 4 (1), Morten Vium 4, (2), Jacob holm 4, Morten Nyberg 3, Rene Antonsen 2, Mark Nikolajsen 1, Mads Jepsen 1, Alexander Nielsen 1. Troels Vejby Jørgensen 1.
Midtjylland: Vignir Svarvarsson 5, Kasper Kvist 4, Lasse Justesen 3, Jacob Østergaard 2, Kristian Gjesing 2, Jørgen Rasmussen 2, Martin Hansen 1, Bastian Stræde 1, Kasper Gudnitz 1.
Udvisninger. REHH: 2, Midtjylland 2.
Tilskuere: 1047.
Dommere. Hans Henrik Staal, Malene Kroløkke Lythje.