Vi går efter en sejr | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
30. oktober 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Efter en tiltrængt pause grundet landsholdskampe er det igen tid til at komme i gang med ligakampene og tilbage på sporet efter vores forestilling i Kolding i sidste runde, som vel uden at overdrive kan betragtes som under middel.

Denne gang får vi besøg af Nordsjælland Håndbold, som efterhånden er ved at være et fast navn i Primo Tours ligaen. Nordsjælland har været igennem en stor udskiftning på holdet op til denne sæson, hvor man har måttet sige farvel til bl.a. Johan Mecklenborg, som nu er at finde i TTH Holstebro. Simon Dahl er den nye cheftræner efter Ian Marko Fog. Simon var sidste år assistenttræner under førnævnte herre, så her er det nok en fordel, at der står en mand, som kender klubben og holdet til fingerspidserne.

Nordsjælland har fået en hård start i Primo Tours ligaen og har kun fået hevet 2 point ind på kontoen. Dette betyder nødvendigvis ikke, at det er et hold, man skal tage let på. De spiller god underholdende hurtig håndbold, som anført af Kasper Kisum og Jesper Dahl, bestemt er værd at behandle med respekt.

Når det så er sagt, så skal vi tilbage på sporet, og vi tager gerne favoritværdigheden på os til kampen. Grundet skader og udlejningen af Jacob Heinl til Flensburg-Handewitt med øjeblikkelig virkning er de to unge talenter, Christian Nim og Daniel Lund, med på holdkortet.

Vi skal vise, vi er et hold, man kan regne med - så for os er det en pligt at vinde torsdagens kamp i Frøs Sparekasse Arena. Efter et par fridage i landsholdsugen er der tanket ny energi, og vi virker klar og sultne til opgøret. 

Vi håber, at der som sædvanlig vil være god stemning i Frøs Sparekasse Arena, og at vi sammen kan føre holdet frem til sejr. Kampen starter kl. 19.30.

 

Lars Walther