Vi glæder os til Ligastarten | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
27. August 2019
Foto leveret af photo-andersen.dk

Ligasæsonen 2019/20 bliver for REHH skudt i gang på fredag den 30.8 kl. 19:30 på udebane mod Lemvig-Thyborøn.

Efter weekendens knebne ét-måls nederlag til TTH Holstebro i Santander Cuppen ser vi frem til at få startet Ligaen op med en pæn portion optimisme. Ambitionen er soleklar: når grundspillet slutter, skal REHH være slutspilsdeltager.

 

Forventningerne til udekampen i Lemvig er en præstation, der rækker til 2 point. Det kan og vil vi ikke løbe fra. Når det så er sagt, har vi stor respekt for Lemvig-mandskabet, der er kendetegnet ved grundighed og hårdt arbejde. Med et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen stiller det således ekstra krav til paratheden hos ethvert gæstende hold. 

 

Med TTH Holstebro kampen ”in mente” ser spillet på nuværende tidspunkt fint ud, om end flere små detaljer skal finpudses. Vores defensiv, herunder Tim og Søren på mål samt omstillingsspillet, har ramt et fint niveau efterhånden. Kan vi fortsætte de offensive takter fra pokalkampen, ser ”værktøjskassen” fornuftig ud til en Ligastart. 

 

Vi forventer ikke nødvendigvis en poleret kamp fredag aften, men til gengæld en kamp hvor vi får fremvist holdets identitet og udtryk: Fight, fart og spilleglæde!

 

// Kristian Kristensen