Vi har respekt - men går efter sejren i Blue Water Dokken | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
11. september 2022
Ribe-Esbjerg HH mod Nordsjælland Håndbold d. 12. september kl. 18:30

I hjemmekampen for et år siden blev REHH i den grad slået af de hurtigt spillende nordsjællændere. De gentog bedriften på hjemmebane. Da sæsonen sluttede, var Nordsjælland placeret foran både KIF Kolding og TTH Holstebro. Med ét af ligaens små budgetter er de gode til at samle hovedstadens talenter op - og få meget ud af det. Anders Thomsen har også registreret, at de scorede 32 mål i nederlaget i Aalborg og sejrede i sidste kamp hjemme mod TTH Holstebro:

”Vi møder et sprudlende hold, der blæser hen over banen. Det er et stærkt kollektiv med mange unge spillere. Nichlas Hald scorede 148 mål i sidste sæson – og han fortsætter som storskytte. Vi skal selvfølgelig tro på, at vi kan koble bredden i truppen med kvalitet over 60 minutter. Vi skal være skarpe over hele linjen og hive 2 point hjem i Dokken”.

Vi kommer og bakker op!


/Lars L


Billetter kan købes online frem til en time før kampenBilletsalg

Der vil være en lækker grillet pølse med brød til de første 100 og efter kampen giver vi en gratis øl eller vand - kom og få en god snak med spillerne med mulighed for autografer og billeder.Match Partner:

 Foto: Photo-Andersen.dk