Vi har vundet et slag | Nyheder | REHH

Hasse Jørgensen
6. september 2014

Efter en fantastisk håndboldkamp i Blue Water Dokken, hvor Ribe-Esbjerg HH som nævnt nedenfor vandt over GOG, samledes op mod 200 sponsorer og gæster i Carlsberg Lounge for at nyde den dejlige mad serveret af Den Røde Okse.

Her gik snakken lystigt om det flotte håndboldspil, deltagerne havde været vidner til, inden sportschef Sune Agerschou præsenterede denne sæsons spillere.

Og som Sune sagde: - Vi har vundet et slag, men ikke en krig. Vi vil erobre land forstået på den måde, at vi vil gøre det bedre end i sidste sæson.

- Vi befinder os i segmentet mellem nummer 8 og nummer 14. Bliver vi nummer 14, rykker vi direkte ud. Bliver vi nummer 8, spiller vi i slutspillet. Kampen i Århus var en god start, og den fortsatte vi i dagl

Cheftræner Claus Uhrenholt roste spillerne for at være meget dedikerede til Ribe-Esbjerg HH, og - som han sagde - det skal vi bygge videre på.

Han talte også om de unge spillere, der er i en læreproces, hvor hver i sær byder ind.

Om dagens kamp lød det: - Det er lang tid siden, jeg har set et hold dække så klogt op. Det er spillere, der vil det her. Vi var inden kampen enige om, at vi skulle konsolidere vores forsvar, passe på bolden, når vi har den, og spille klogt. Og det hele gik op i en højere enhed.

Claus understregede, at vi skal tage en kamp af gangen men sagde også: - Hvem i sidste sæson holdt GOG nede på 18 mål: ingen!

Direktør Rikke Tangaa takkede sponsorerne for deres støtte. Som hun sagde: - Uden jer var vi her ikke.

foto mogens b