Vi ses i Boxen til Final4! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
22. december 2022

Ribe-Esbjerg HH mod Skanderborg Aarhus Håndbold
29-28 (18-13)


I en tændt Blue Water Dokken spillede Ribe-Esbjerg den mest fuldendte første halvleg med denne sæsons nye hold. Skidt med småfejlene. Det var flot, flot angrebsspil. Marcus Dahlin kylede den første ind nede i målmandens venstre hjørne, Så var linjen lagt. Og der var kvalitets-match mellem angreb og forsvar. Man kunne ikke sende nok roser ned til Jesper Lindgren og forsvarskollegerne.

I anden halvleg blev tempoet i angrebsspillet sænket. Det blev for sidelæns med for mange afslutninger med dommerens arm i vejret. Og hos SAH kom den tidligere REHH-back Torben Petersen og SAH-stjernen Thomas Arnoldsen ud med et megapres, som REHH havde svært ved at stå imod. SAH sad på anden halvleg. Godt der var noget at give af.

Og hvad gør man, når det spillemæssigt er op ad bakke? Man gør som Jesper Munk sagde efter kampen: ”Jeg har aldrig ønsket at vinde en kamp SÅ meget”. REHH fightede SAMMEN enden ud af bukserne. Og selvfølgelig tog Marcus Dahlin ansvar og scorede sejrsmålet 20 sek. før tid.

Det var en ovenud tilfreds Marcus Dahlin - fortjent Best Player kåret af Divisionsforeningen - der konkluderede:

”Kampen udvikler sig, som vi forventer. Vi har taget 3 ud af 4 point i turneringen mod Skanderborg Aarhus. Vi ved godt, at de er ét af ligaens stærkeste mandskaber lige nu. Men vi troede på det. Og vi spiller næsten optimalt i første halvleg. I anden halvleg er vi pressede, men vi står sammen og fighter den hjem. Og selvfølgelig er jeg glad for, at jeg har tur i den. Vi glæder os helt vildt til at vise Ribe-Esbjerg HH frem i Final4 i Boxen.”

2022 rinder ud. 7-plads i ligaen – Final4 den 18.-19 februar i Boxen i Herning, hvor vi lægger ud med Skjern Håndbold som modstander. Kom an 2023!


/Lars L


Målscorer:
Marcus Dahlin, 8
Magnus Haubro, 5
Morten Jørgensen, 4
Mathias Jørgensen, 3
Jesper Munk, 2
Simon Birkefeldt, 2
Andreas Søgaard, 2
Marcus Mørk, 2
Jonas Larholm, 1

Målvogtere:
Ronnie Nicolaisen, 29,63% 
Ágúst Elí Björgvinsson, 18,18%


BEST PLAYER: Marcus Dahlin

 Marcus er sponsoreret af Det Faglige Hus


Bold Partner