Vi vender stærkt tilbage | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
26. november 2019
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Vi må desværre konstatere, at vi trods god fight ikke formåede at hente noget med hjem fra Skanderborg mandag aften. Vores 5:1 forsvar stod ellers godt i det meste af kampen, men igen manglede vi desværre nogle redninger. Søren Rasmussen kom ind efter 15 min og gjorde en god figur. Vi havde faktisk slet ikke regnet med ham til dagens kamp, da han havde store rygproblemer og måtte spille på smertestillende medicin. Derfor havde vi taget den 17-årige Carl-Emil Wettendorf med til kampen, der for første gang kunne trække i Ribe-Esbjerg HH trøjen.

Vi gik til pausen nede med to mål 14-12. Anden halvleg startede ganske fint, men så måtte Søren Rasmussen gå ud pga. smerter. Herefter kom der igen usikkerhed i vores spil og vi haltede hele tiden efter. Kampen endte 30-27 til Skanderborg.

Vi følte hele tiden, at det var lige ved og næsten. Nu skal vi holde skruen i vandet og lade det gå udover Lemvig-Thyborøn i Blue Water Dokken på fredag kl. 18.30. Vi skal nok komme tilbage på sporet igen. Mange hold har haft de periodevise udfald. Vi har haft vores nu og vender stærkt tilbage på fredag.