Vi vil op på hesten igen! | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
6. maj 2022
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Ribe-Esbjerg HH mod Skanderborg Aarhus den 7. maj kl. 18.00


REHH har lige nu brug for at slutte 21-22 sæsonen af i en flot udgave. Det gode kammeratskab i truppen har brug for det. Trænerne har brug for det. Lederne omkring holdet har brug for det. Sponsorerne har brug for det. Og dem, der møder op til en spændende kamp mod østjyderne, har brug for det!

Miha Zvizej har på imponerende vis spillet stort set 60 minutter i alle sæsonens 31 ligakampe. Han deler ambitionen:

”Når man er i Slutspillet, så er det ikke så svært at holde gejsten oppe, selv om man har tabt kampe. Vi går benhårdt efter revanche mod Skanderborg Aarhus. Vi var tæt på i Skanderborg. Vi ved også godt, hvor vi skal justere. Chancen for semifinalen er lille – men vi går målrettet efter at vinde alle de sidste kampe. Vi vil op på hesten igen. Sådan er indstillingen i truppen! Vi giver alt, hvad vi har”.

REHH har spillet 3 fine og tætte kampe i slutspillet. Mod hold der i Grundspillet var klart bedre. Med den udvikling kommer der også en sejr. Meget gerne i Blue Water Dokken i Esbjerg.


/Lars L


Billetter til kampen kan købes frem til kl. 17:00 på kampdagen → Billetsalg

Inden kampen er der mulighed for at vinde en lækker gasgrill, som er sponsoreret af El-Salg | Esbjerg, til en værdi af 4.500 kr. og efter kampen samles vi på banen, hvor der vil være autografskrivning og mulighed for at snakke med de spillere, som skal videre efter sæsonen. Vi giver en øl eller sodavand, som kan nydes imens.

Match Partner:
LuciaCare

Bold Partner:
Arkitektfirmaet Rudolf Lolk