Vigtig sejr over Århus Håndbold | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
18. marts 2021
Foto leveret af Photo-Andersen.dk

Det blev til sæsonens anden sejr over Århus Håndbold. Kampen endte 27-24 efter en pausestilling på 12-12. Begge mandskaber sled indledningsvist med effektiviteten overfor to velspillende defensiver, herunder dygtige målvogter præstationer.

Efter pausen fik REHH-drengene slået et hul bl.a. qua et fortsat velspillende forsvar, mens målfrekvensen kom op i et naturligt leje. Rene Villadsen stod en brandkamp mod sin gamle arbejdsgiver og nåede over 46% i redninger, hvilket taler sit eget sprog. Kampen var selvsagt vigtig af mange årsager. Den minimale chance for slutspil skal forfølges, alternativt skal REHH-holdet placere sig på 9. pladsen for derigennem at få gunstsige vilkår i op/ned spillet.

”Drengene viste sig igen fra deres bedste side, og virker ekstremt fokuseret på de opgaver, der skal løses. Forsvaret skal roses og ligeså en fantastisk, velspillende Rene Villadsen. Efter pausen fik vi løsnet vores angreb og ramt de 15 scoringer, vi gerne skal ligge på pr. halvleg. I denne periode spillede vi ganske få fejl modsat de første 30 minutter”, udtaler Kristian Kristensen.

Vores næste kamp spilles på udebane mod Skjern Håndbold d. 27 marts kl. 14:00. Vi følger op på, om (og i så fald hvor) Skjern Håndbold streamer deres kamp.